ITINERARIS TURISTICS


 

Coneixeu l‘encant del centre històric de Palma mitjançant cinc itineraris culturals de la mà de guies professionals: La ciutat i el mar, Un passeig pel barri mariner de Santa Creu, El Call Major ,itinerari pel barri jueu medieval, i El convent de les caputxines de Palma, visita al convent de clausura de las monges caputxines .

El modernisme va ser un fenomen de renovació cultural i artística que va marcar l’Europa de transició entre els segles XIX i XX i va incidir àmpliament en l’arquitectura i les arts decoratives.

Aquest itinerari guiat us permetrà conèixer la petjada que el modernisme ha deixat a la ciutat de Palma amb els edificis que es varen alçar com a conseqüència d’aquest esperit estètic i innovador, que aporten la nota colorista a l’austeritat imposada pels casals del centre històric.

La introducció del modernisme a Mallorca es degué a la presència de figures tan representatives del modernisme català com Antoni Gaudí i Cornet i Lluís Domènec i Montaner, entre d’altres, els quals es varen traslladar a l’illa per realitzar-hi algun encàrrec. La majoria d’obres modernistes es va fer a càrrec de la iniciativa privada impulsada per la nova burgesia mallorquina, la qual, a començaments del segle XX, es va veure enriquida gràcies al comerç, la indústria i l’emigració. La generació d’arquitectes locals, com Gaspar Bennàssar, Francesc Roca, Jaume Alenyar, Guillem Reynés, etc., va adoptar el nou estil i deixà la seva empremta a un conjunt d’edificis destinats a la vida social, l’àmbit privat i el món comercial i industrial.

Hotel Colon....ideal place for go shopping
Cerca del centro histórico y la central de autobuses y tren

Hotel Residencia Colon
Palma Center
C/ 31 de Desembre , 31
Telf :+34 971 400969
Handy: 605 987856
Fax : +34 971 400783
Reservations form
E.mail
Informació i reserves: 636 430 000 / 971 177715
Telefonar de dilluns a divendres de 9 h a 14
Lloc de sortida: Plaça de la Reina ( escultura Miró)
Durada aproximada: 2 h
Preu: 7 €
Preu especial per estudiants, jubilats i grups:3 €

Palma de Mallorca Bay Web Cam

Fotos Panoràmiques

Mapa turistic

MAJORCA TURISTIC LINKS: Poble Espanyol / Cast. Bellver / Catedral / Almudaina / Bonanova / Museu Miro / Museu Es Baluard / Mapes / Bus Turistic / Autobusos / Ajuntament de Palma / Conselleria de Turisme

Other Links : Mallorcatravel / Mallorcawebsite / Mallorca Hotels / Neviatur / rent a car / Excursions / Mallorca Restaurants / Weather / Regalo Estrella /